דף הבית פורומים תקשורת מערכות תקשורת לעסקים איך ניתן להגן על המידע בחברה שלי מפני כניסה לא מורשית דרך ה Wi-FI ודרך האינטרנט

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • מיה
    Post count: 0

איך ניתן להגן על המידע בחברה שלי מפני כניסה לא מורשית דרך ה Wi-FI ודרך האינטרנט ?

מור אבישר
    מנהל בפורום
    Post count: 5

הגנה על העסק מפני חדירה דרך התקני ה WiFi הפזורים במפעל

כדי להגן על העסק מפני חדירה למידע העיסקי דרך התקני ה WiFi הפזורים במפעל , יש לבצע הפרדה בין רשת העסק לרשת ה WIFI לאורחים

הפרדה זאת ניתן לביצוע ב 2 אופנים:  הפרדה פיסית  או הפרדה וירטואלית

<span style=”text-decoration: underline;”>הפרדה פיסית – </span>יש להתקין לכל איזור התקן עבור רשת פנימית והתקן עבור רשת אורחים , כולל תשתית כפילה כפולה.

<span style=”text-decoration: underline;”>הפרדה ויטואלית- </span> יש להשתמש בהתקנים AP חכמים, היודעים להנפיק 2 שמות SSID , וע”י ביצוע VLAN מאובטח לבצע את ההפניה של המשתמש לרשת הנכונה.

מומחה חברת טל-אר ידעו לבצע את האפיון ולבצע את הפתרון

הגנה על העסק מחדירה דרך האינטרנט

כדי להגן על חדירה מהאינטרנט למידע העיסקי , יש להתקין בים רשת העסק לבין האינטרט התקן הנקרא “חומת-אש” או FireWall .

ההתקן “מפריד” את העסק מהאינטרנט, מפני התקפות שונות ומפני נסיונות חדירה. ההתקן מתעדכן מדי חודש בהתקפות ובוירוסים החדשים ובכך נותן ביטחון רב .

מומחי אבטחת המידע של טל-אר יאפיינו את ההתקן הרצוי ויתאימו לצרכי העסק שלך.

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
מענה ל־איך ניתן להגן על המידע בחברה שלי מפני כניסה לא מורשית דרך ה Wi-FI ודרך האינטרנט
פרטים: